Hvad pokker gør man, når hele ens verden for 117. gang den dag braser sammen, og man er så overvældet af angsten for det uvisse i at vide, at man “snart” skal flytte, og alle øvrige detaljer så ellers bare er ukendte faktorer?
Når trangen til at flygte ud på det mørke badeværelse for at sætte sig i brusenichen med Svampebob Firkant bruseforhænget trukket for i et forsøg på at flygte fra den skræmmende virkelighed bliver ganske overvældende?

Efter at den værste del af en af mine utallige nedsmeltninger var drevet over, mens jeg lå gemt væk i min seng under min kugledyne og mine to almindelige dyner, besluttede jeg mig for at bage en kage.
Jeg tænkte helt ærligt, at når nu verden er så ond, så kunne jeg lige så godt bage en kage som en modvægt til den der dumme verden. Så det gjorde jeg. Den er lige kommet ud af ovnen og står ude i køkkenet og køler af. Der er både kanel og Nutella i, som i min verden er to meget vigtige ting.

Nåh ja, og når jeg nu lige var i gang med at bekæmpe den der onde virkelighed med en god kage, så kunne jeg da også lige så godt forsøge at få puttet noget på min nye hjemmeside, som jeg i et entusiastisk øjeblik bad min søster om at købe et domæne til. Det er nemlig en af de ting, min søster har helt styr på. Det har jeg ikke. Jeg har den sidste 1,5 times tid været frustreret over det dersens teknik med en af mine tålmodige bostøtter i den anden ende af et telefonopkald. Det er hende, jeg kalder den mere normale version af mig.

Det entusiastiske øjeblik opstod en tidlig morgen, hvor jeg, som det oftest er tilfældet, var vågnet efter en nat med få timers søvn. Jeg har ikke et ret stort talent for at sove. Til gengæld er jeg ret god til at bage pandekager, så jeg tænkte, at når jeg nu ikke kunne finde ud af at blive liggende i min seng, så kunne jeg da lige så godt stå op og bage nogle pandekager og så få pandekager til morgenmad.
Inden jeg nåede ud i køkkenet, havde jeg besluttet mig for at føje hakkede gulerødder til min sædvanlige pandekageopskrift, og før jeg vidste af det, eksperimenterede jeg med udvikling af en helt ny pandekageopskrift med noter og alt muligt andet undervejs.

Jeg kan godt lide at eksperimentere med ingredienser, når jeg bager, og jeg er glad for at bruge diverse rester fra køleskabet i diverse typer bagværk. Den der pandekagemorgen var ingen undtagelse, og min søster var med på sidelinjen på SMS. Hun er efterhånden vant til, at jeg sender beskeder om diverse bage-eksperimenter, jeg har forsøgt mig med, så hun foreslog mig at lave en blog om det der bagning, som jeg er så glad for. Så kunne jeg jo kombinere det med mine betragtninger af verden set fra et autistisk synspunkt. Lørdag eftermiddag var jeg så udstyret med et nyt domæne, og så var grundstenen ligesom lagt til mineliv.dk.

Så velkommen til Mine liv. Jeg bager det sgu væk!