Jeg har lavet denne her fantastiske lille kortfilm om, hvordan min natrutine lige for en gangs skyld gik i vasken, og man skal have lyd på, for jeg indtaler noget på den med min smukke stemme. Og Siris hørelse er som sædvanligt dårlig. Det er i hvert fald ikke fordi, jeg mumler, at teksten ikke passer med talen…

Det hele startede med, at mit skrivebord rodede, og at en hat var en del af det rod. Suk.

Bare for en god ordens skyld, er klokken i skrivende stund 02.43, og jeg er vanvittigt træt og udmattet. Så er det ligesom, at der sker ting og sager.

Tilføjet kl. 03.24:

Nej, det er ikke snot, der glinser under min næse, det er Mentholatum, som bare permanent hører til på mine læber og under min næse, når jeg skal sove. Det er en fast bestanddel af den der evigt forlisende natrutine.

https://mineliv.dk/wp-content/uploads/2018/05/fucked-up-nat-rutine.mov