Der er lidt langt imellem mine blogindlæg for tiden, det er jeg godt klar over. Det er ikke fordi, jeg ikke har en masse at sige, fortælle og vise, men jeg har efterhånden nået en grad af udmattelse, der gør, at der er et meget begrænset overskud i det daglige, hvilket gør det svært for mig at skrive noget her.

Siden sidst er jeg flyttet til en lejlighed i Randes. Det gjorde jeg for cirka en måned siden. Jeg er tilknyttet det samme bostøtteteam, og derudover er jeg bevilget beskyttet beskæftigelse i Bagland under Specialområde Autisme. Jeg ser virkeligt frem til at have noget at stå op til og til mere regelmæssigt at se nogle mennesker igen, som ikke er bostøtter.

Jeg er desværre blevet ret dårlig i den der lejlighed, og lige nu afventer jeg svar på prøver, der kan påvise, om min forværring af bl.a. astma- og allergisymptomer skyldes et dårligt indeklima. Det er også pænt opslidende.

Jeg befinder mig meget midlertidigt i en lejlighed tilknyttet et botilbud her i Randers, indtil vi forhåbentligt ved lidt mere om, hvad der mon er galt i den lejlighed.

Jeg er ekstremt træt og udmattet hele tiden, så det bliver til mange timer i sengen af mangel på overskud.

Jeg orker umiddelbart heller ikke at skrive mere nu.