I dag har jeg været til Sci-fi-con i Randers. Jeg købte billet allerede i august sidste år, da de kom i forsalg.

Jeg havde aldrig før været til Sci-fi-con, men min søster har været der flere gange, og jeg har i flere år ønsket mig at komme til at se hende live til en convention, så her var en oplagt mulighed.

Min søster Simone aka Skymone Cosplay laver de fedeste cosplays, og for et par år siden begyndte hendes kæreste Jonas aka Zibartas Cosplay så også at lave sine egne cosplays. De er vildt dygtige begge to. 🙂

Det var meget overvældende at være til Sci-fi-con, fordi der var så mange indtryk konstant. Min hjerne og faktisk hele min overkrop var på arbejde, og allerede en halv time efter at min gode ven Mikkel og jeg ankom, var jeg virkeligt træt, men vi blev 2-3 timer længere. 🙂


Mikkel og jeg

Jeg har fået et Super Girl cosplay af min søster, som ikke længere brugte det, så det havde jeg på i dag. I hvert fald det meste af det. Sensorisk kunne jeg simpelthen ikke forliges med nylonstrømper, så i stedet for den tilhørende nederdel og så nylonstrømper, endte det med sorte leggings og mine Superman natshorts. Jeg nåede dog at få forbandet de der nylonstrømper pænt meget, inden jeg kapitulerede og skiftede dem ud med leggings.

Jeg var bekymret for, at jeg ikke ville kunne komme af sted, for jeg har brugt siden forrige weekend på at være i syg, og efter kortvarig bedring, fik jeg det virkeligt skidt i tirsdags med voldsomme smerter i ansigtet på grund af bihulebetændelse. Så er det fandme træls at være så overtræt, at jeg bare griner af alt og ingenting, hvilket ofte sker, for det fik det til at gøre endnu mere ondt.

Onsdag var jeg ved lægen, hvor der blev ordineret noget antibiotika, og selvom jeg stadig ikke er helt rask, så har jeg det meget bedre, og derfor kunne jeg komme af sted sammen med Mikkel og med selskab af Simone og Jonas indimellem, når vi mødte hinanden.

Nu er jeg bare ekstremt træt. Klokken er cirka 23, og jeg er virkeligt brugt ovenpå alle de indtryk i dag, så det var vist alt for denne gang om at være til Svi-fi-con, men jeg sætter selvfølgelig lige lidt flere billeder ind. 🙂