Hallå, hallå her fra Randers!

Der har været meget stille fra min side her de seneste måneder men bare rolig, jeg er ikke død. Sommeren har været rigtig hård for mig, og den har krævet helt ekstremt meget energi af mig. Der har været mange ændringer, og jeg har fået flere nye bostøtter, hvilket altid er rigtig hårdt.

Mine bostøtter har fået kontor et andet sted i byen, så nu er de ikke i den anden ende af gangen, når jeg er i mit aktivitets- og samværstilbud, og jeg synes godt nok, at det har været meget kaotisk med den der flytning, fordi de ikke har været ret gode til at informere om de forskellige ændringer, og hvilke konsekvenser det har for mig.

Jeg har så også lige haft en lungebetændelse, og så har den forbandede hede her i sommer drevet mig til vanvid, fordi jeg har så svært ved at varmeregulere, og mine sanseforstyrrelser er gået ekstra meget amok.
Jeg nyder helt ærligt, at det er blevet efterår, for det er for mig meget bedre vejr end den der ulidelige varme og det skærende lys, der er om sommeren.

Lige nu sidder jeg inde i min seng og skriver. Underboen har igen igen gæster, og deres højlydte snakken drikker mig til vanvid.
Jeg er klar over, at det for mennesker med et normaltfungerende sansesystem kan være svært at forstå, men jeg har helt bogstaveligt ondt i mit sansesystem på grund af den konstante støj. Det giver mig kvalme og hovedpine, og jeg bliver irritabel. Når det er rigtig slemt, minder det faktisk om et mildere migræneanfald ud fra den beskrivelse, min søster og et par af mine bostøtter har givet mig af deres migræneanfald.

Det bliver et kort indlæg. Jeg har ondt i hovedet og kvalme, og jeg er mildest talt pisse træt.