Dag 9 – 21/3 2020
Jeg aner ikke, hvordan min dag har været. Jo, jeg ved, at jeg ikke kunne finde ud af at forholde mig til bostøtte i dagvagten. Ikke så meget på grund af hende som person, men på grund af de sidste par dages svigt.
Min kravafvisning har i dén grad taget styringen, og jeg har enormt svært ved at regne ud, hvordan jeg får snydt min hjerne nok til, at jeg rent faktisk kan foretage mig de ting, som er nødvendige men også de mere lystbetonede ting.

Den første times videoopkald blev jeg nødt til at afslutte efter 25 minutter, fordi jeg ikke kunne være i det.
Den næste time sagde jeg nej tak til video, men hun måtte ringe almindeligt. Jeg skrev til hende på sms, og hun svarede så bare almindeligt på tale.

Inden den sidste bostøtte på 1,5 time, sendte jeg hende dette til hende på sms:

“Du må ringe mig op på video. Men det er på disse betingelser:

– Du må ikke kommentere på, hvad jeg laver, når du ringer op. Som i overhovedet ikke.
– Når jeg er færdig med det, jeg laver, når du ringer, må du stadig ikke kommentere det eller nævne det overhovedet.
– Du må ikke komme med forslag til ting, jeg kan gøre.
– Du må ikke foreslå ting, du kan hjælpe mig med i denne bostøtte.
– Hvis jeg går i gang med noget, beder jeg om din hjælp, hvis jeg har brug for den og kan tage imod den. Du må ikke tilbyde at hjælpe.
Hvis jeg går i gang med ting, må du ikke rose mig eller anerkende og bla bla.”

Jeg snød min hjerne til at jeg kunne spise frokost ved at gå i gang, inden hun ringede mig op og nåede at sige noget med at spise frokost, for så ville jeg overhovedet ikke få noget spist.

Jeg har også været ude at handle. Min OCD går fuldstændig amok pga. det der corona. I forvejen fylder angsten for bakterier alt for meget.

Jeg kan ikke tænke til at skrive mere end det her. Jeg er træt, og min hjerne er splat. Og jeg er nu nærmest skaldet, fordi jeg i min afmagt, affekt og fuldstændig nedsmeltede hjerne i går aftes fik barberet et par strøg i det, og så blev jeg jo ligesom nødt til at tage resten, for det så dumt ud, at der var nogle tilfældige skaldede striber på mit hoved. Øv altså.